Over ons

Voor ons is duurzaamheid geen trend. Het is een continu proces van het toepassen van allerlei mogelijkheden om de aarde ‘groener’ te krijgen. Laat je inspireren en werk samen een schone wereld.

Wij hebben één doel

Een duurzame wereld

Wij hanteren drie pijlers om naar een zo schoon mogelijke wereld te gaan. Hierbij richten wij ons op een ecologische duurzaamheid met producten die respect hebben voor de natuur, een sociale duurzaamheid met gezonde mensen en een economische duurzaamheid om te zorgen voor een gezonde en duurzame rentabiliteit.  Als klein team van inhoudelijke specialisten op het gebied van duurzaamheid bloggen wij over tal van onderwerpen, die bijdragen aan een duurzame wereld.

Onze missie

Wij zijn op een missie om de verduurzaming te versnellen en de nieuwe generatie een schone wereld te kunnen geven. Dit doen wij door te bloggen over diverse oplossingen en toepassingen met hoe jij kunt bijdrage hieraan.

Met een klein team streven wij samen naar een samenleving wat zich focust op duurzaamheid, om te leven, wonen en werken in met het klimaat in gedachte. Daarom zijn wij op een missie om deze verduurzaming te versnellen. Zo willen wij jullie inspireren in hoe je zelf je steentje kunt bijdragen in een schone(re) wereld.

Onze 'groene' bloggers

Jessica

Ongeveer tien jaar geleden ben ik mij meer gaan verdiepen in het 'groener' leven. Graag inspireer ik anderen hierin.

Laura

Jaren geleden begon ik mij in te lezen over duurzaamheid en werd ik mij steeds meer bewust van de rol die wij hier in hebben.

Nick

Door een huisgenoot ben ik plantaardig gaan eten en ben ik veganist geworden. Een prachtige wereld ging voor mij open.

Steun ons

Middels een donatie bijdragen aan een duurzame toekomst? Vraag hier dan meer informatie over aan!