Eet bewust

Gezond en duurzaam eten is hartstikke lekker! Kies voor lokale producten en voor zo min mogelijk vlees. Wij geven tips!

Duurzaam op je bord

Voor zowel het milieu als je eigen gezondheid is het goed om duurzamer te eten. Door meer plantaardig te eten, minder voedsel te verspillen en te letten op de hoeveelheid vlees wat je eet, ben je enorm duurzaam bezig. Zo zijn er belangrijke basisstappen te nemen die wij hieronder uitleggen. Simpele tips die helpen aan een goede duurzaamheid.

Voedselverspilling

Voorkom verspilling

Duurzaam product

Op het bord

Lokale producten

Gebruiken bij het koken

01.

Voorkom verspilling

Op basis van cijfers blijkt dat veel mensen nog steeds voedsel verspillen, bijna iedereen zelfs. Wij gaan in onze blogs in hierop en geven tips hoe u dit het beste kunt beperken bij uzelf.

02.

Duurzaam op bord

Met onze recepten zorgen wij voor duurzaam eten op je bord. Zo kiezen wij voor meer groente en minder vlees en zuivel. 

03.

Lokale producten

Let bij lokale producten op dat het voedsel van een akker is. Dit belast het milieu al veel minder dan wanneer het geteeld is in bijvoorbeeld een kas. Pijlers:

Steun ons

Middels een donatie bijdragen aan een duurzame toekomst? Vraag hier dan meer informatie over aan!